BG-achter-computer

Nieuwe website, nieuwe huisstijl: Distri Data is klaar voor expansie

Op Maandag 28 Juni 2021 is de nieuwe website van Distri Data live gegaan. Na het doorvoeren van een nieuwe huisstijl en nieuwe productnamen is daarmee een grootschalige make-over voltooid. Het markeert de start van een nieuwe fase waarin Distri Data inzet op grotere naamsbekendheid en (inter)nationale expansie. Daardoor kunnen we nog breder kennis vergaren, nog meer functionaliteiten ontwikkelen en dus nog beter voorzien in de behoeften van groothandels.

Frisse nieuwe uitstraling

Distri Data kent een rijke historie die teruggaat tot 1982. Als innovatief, dynamisch en flexibel bedrijf gaan onze producten en werkwijze altijd met de tijd mee. Om dit beter naar voren te laten komen, hebben we gekozen voor een volledige metamorfose. Logo en huisstijl zijn in een fris nieuw jasje gestoken, we hebben een kersverse slogan (‘Expert in developing software for Wholesale and Distribution since 1982’) en last but not least is onze website helemaal vernieuwd.

Tot slot hebben ook onze producten nieuwe namen en logo’s gekregen. De nieuwe versie van ons groothandel-ERP (die komende zomer wordt gelanceerd) gaat Distri ERP heten. Onze apps voor bezorgen en bestellen gaan voortaan als DistriRijden en DistriBestellen door het leven.

(Inter)nationale expansie

De afgelopen tijd is Distri Data al hard gegroeid. We leggen de lat echter hoger en zijn vastberaden om van Distri ERP en de bijbehorende apps zowel nationaal als internationaal een nog groter succes te maken. Zo kunnen we nóg breder kennis vergaren, nóg meer functionaliteiten ontwikkelen en dus nóg beter voorzien in de behoeften van groothandels.

Distri ERP: ons nieuwe systeem voor groothandels

Achter de schermen werken onze specialisten al geruime tijd aan Distri ERP, de derde generatie van ons ERP-systeem voor groothandels. In 1982 was Zegris één van de eerste ERP’s ter wereld. In 2010 hebben we Solidis uitgebracht, een volledig gemoderniseerd systeem met talloze nieuwe technologieën en functionaliteiten.

Komende zomer lanceren we Distri ERP. Als Software-as-a-Service is het volledig web-based en dus overal, altijd en met ieder device te gebruiken. Het nieuwe systeem kenmerkt zich verder onder meer door hogere performance, meer gebruiksgemak en extra modules voor bijvoorbeeld financiën en projecten.

content-heftruck

DistriRijden en DistriBestellen

Onze apps voor bezorgen en bestellen bestonden al langer, maar zijn ook onderdeel geweest van de make-over. De tablet-app voor chauffeurs DistriRijden digitaliseert het hele bezorgproces via functionaliteiten zoals het berekenen van de optimale route, het digitaal tekenen van pakbonnen en automatische retouren- en emballageafhandeling.

Met DistriBestellen kunnen klanten in een handomdraai orders plaatsen. De tablet-app geeft onder meer productsuggesties en laat klanten standaard bestellijsten aanmaken. Beide apps zijn ook met andere ERP’s te gebruiken.

Meer weten?

Wilt u als groothandel meer weten over onze producten en diensten? Of heeft u behoefte aan een demo (online of op locatie)? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

cta
Benieuwd wat Distri Data kan betekenen voor uw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een demo.