BG-achter-computer

Wij blijven innoveren

Dit jaar was een heel bijzonder jaar. Het begon als een normaal jaar waarin ons klantenbestand weer gestaag groeide en wij volop bezig waren met de ontwikkeling van onze huidige software en het verder ontwikkelen van ons nieuwe software pakket. Totdat Covid-19 om de hoek kwam kijken. Dit veranderde alles waardoor wij ons als bedrijf moeten aanpassen. Het grote voordeel is dat wij al gewend zijn om met twee wekelijkse sprints te werken waardoor thuis werken geen enkel probleem bleek te zijn.

Dit jaar zijn wij al bezig met grote voorbereidingen die wij gaan doorvoeren volgend jaar. Dit heeft allemaal te maken dat wij als Distri Data willen groeien in ons klantenbestand om zo nog meer groothandels te laten profiteren van onze software pakketten. Grote voordeel hiervan is dat wij dan nog meer gebruikerservaring binnen halen om zo de ERP pakketten en de APPs nog meer te verbeteren. Dit is dan ook gelijk een groot USP van Distri Data. Wij zijn gespecialiseerd al vanaf 1982 in het bouwen van ERP software voor puur en alleen groothandels.

Alle jaren zijn wij vooral bezig geweest met het perfectioneren van onze software en hebben wij enorm ingezet en geïnvesteerd in programmeurs om zo de functionele ontwerpen van onze software te kunnen uitwerken na aanleiding van vragen vanuit onze klanten. Hierdoor hebben wij al deze jaren nooit echt geïnvesteerd in naamsbekendheid en branding van onze producten. Daarom zijn wij dan nu ook druk bezig met de voorbereidingen voor 2021. Wij zullen dan ook onze software als ook het bedrijf door middel van een compleet nieuwe huisstijl gaan introduceren in de markt. Dit kan natuurlijk niet gepaard zonder een nieuwe website. Hiervoor hebben wij dan ook een professioneel bedrijf in de armen genomen om zo ons te helpen de software, oplossingen en diensten goed uit te kunnen leggen aan onze klanten maar ook potentiële dealers.

De vraag naar onze software is ook al enorm gestegen afgelopen jaar waardoor wij de vraag niet aan kunnen. Er is steeds meer vraag naar gespecialiseerde software die echt op maat is gemaakt voor de groothandel branche in de breedste zin. Wij kunnen dan ook bijna alle groothandels voorzien van onze software, denk hierbij aan bouwmaterialen handels, horeca groothandels, technische groothandels en ga zo maar door. De referenties die wij al deze jaren hebben opgebouwd spreken voor zich. Dit zijn klanten met 10 gebruikers tot wel 1000 gebruikers. Denk hierbij aan Office Centre en bijvoorbeeld de Kreko groep.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze laatste ontwikkelingen? Hou dan onze socialmedia goed in de gaten en zie www.linkedin.com/company/distri-data-b-v

Wij wensen u dan ook ondanks alles toch nog mooie feestdagen toe en een gelukkig nieuwjaar en dat wij deze Corona tijd maar snel en veilig door kunnen komen.

Met vriendelijke groet,
Distri Data team.

cta
Benieuwd wat Distri Data kan betekenen voor uw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een demo.