Over ons DistriData

Over ons

Businesskritieke software ontwikkelen, puur en alleen voor de groothandel: daar blinken wij in uit. Onze software Distri ERP is met de aanverwante applicaties DistriRijden en DistriBestellen in 40 jaar uitgegroeid tot een state-of-the-art oplossing die álle bedrijfsprocessen binnen de groothandel digitaliseert.

Visie

De softwareoplossingen van Distri Data zijn uitsluitend ontwikkeld voor de groothandel. Waarom? Onder meer vanwege diverse complexe uitdagingen rondom bedrijfsprocessen van groothandels, zoals:

  1. Inkoop (inter)nationaal bij veel verschillende leveranciers;
  2. Voorraadbeheer van een groot assortiment van soms bederfelijke producten;
  3. Verkopen in binnen- en buitenland, telefonisch, online of in de winkel;
  4. Fijnmazige distributie van producten;
  5. Facturatie aan en betaling door afnemers.

 

Omdat wij al sinds 1982 dag in, dag uit met groothandels om de tafel zitten, hebben we kennis van uw processen, begrijpen we uw behoeften als geen ander en hebben we (bijna) al uw vragen al eens beantwoord. Bij ons staan klanten centraal omdat ze ook centraal kúnnen staan.

visie-1
Missie

Missie

Distri Data is een innovatief, dynamisch, flexibel, no-nonsense en solide bedrijf. De voornaamste pijler onder ons bedrijf is klantgerichtheid. Het gros van onze klanten werkt dan ook al meer dan 30 jaar met onze software.

Onze missie? Van Distri ERP nationaal en internationaal een nog groter succes maken en zo een variëteit aan klanten aan ons binden. Zo kunnen we nóg breder kennis vergaren, nóg meer functionaliteiten ontwikkelen en dus nóg beter voorzien in de behoeften van groothandels.

Onze Historie

Alles begon in 1982. Toen ontwikkelden we Zegris (ook wel Distri ERP 1.0 genaamd), één van de eerste ERP-softwareoplossingen ter wereld. Daarna volgde Solidis (Distri ERP 2.0) en in 2021 zullen we Distri ERP 3.0 lanceren, de derde generatie van de meest complete ERP-software voor de groothandel.

Lees meer

solidis

Resultaatgericht

Benieuwd hoeveel er met ons systeem al wordt gewerkt op jaarbasis? Cijfers spreken voor zich!

ERP dat geen ERP is

Het kloppend hart van ons bedrijf is Distri ERP. Het is ERP-software die eigenlijk geen ERP is: het is namelijk veel méér. CRM, WMS, PIM, finance, BI: het zit er allemaal in. Bewust ontworpen als één geheel, waarbij alle radertjes naadloos in elkaar grijpen. In tegenstelling tot wat we vaak zien bij onze concurrenten: aan elkaar geknoopte modules van verschillende softwareleveranciers.

Unieke functionaliteiten voor de groothandel

Vier decennia evolutie in onze software hebben bovendien geresulteerd in een aantal unieke functionaliteiten voor de groothandel. Zoals het masteritem: alles is gekoppeld aan één artikel, denk aan verschillende barcodes en leveranciers. Daarnaast kunt u werken met een netto-nettoprijs. Dit is de prijs na toepassing van kortingen of bonussen van leveranciers, waardoor u scherpere prijzen in offertes kunt opnemen.

Zelfstandige apps

Belangrijke innovaties die zijn doorgevoerd dankzij het intensieve contact met onze klanten zijn bijvoorbeeld de zelfstandige applicaties DistriBestellen, een online bestelomgeving, en DistriRijden, een app voor distributie van bestellingen door chauffeurs.

Lees meer over Distri ERP

cta
Benieuwd wat Distri Data kan betekenen voor uw bedrijf?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een demo.